среда, 15 ноября 2017 г.

       «У пошуках чарівного КНИГОГРАДА»

                                             6 вересня 2017 рік


         Велику увагу серед відвідувачів притягнула виставка улюблених книг та дитячої творчості: «У пошуках чарівного КНИГОГРАДА».
  Протягом двох тижнів були виставлени роботи найактивнішого читача серед учнів початкових класів Лебєдєва Миколи, які оцінили і діти, і дорослі. Миколка зробив тематичні вироби майже на всі книги, які прочитав протягом 2017 року.



Він дуже особливо розповідає про кожну книгу, яку сподобав. Тонко відчуває гумор, доброту, тепло до людей, тварин, природи у віршах Світлани Зубко, Ю. Бедрик та ін., робить закладки у тих місцях, які особливо цікаві та зачитує у бібліотеці вголос друзям. Миколку залюбки слухають діти і дорослі. Після такої «презентації» друзі хлопчика беруть додому ці книжки і вже своїми руками «народжують» із бумаги, картону, природного матеріалу життя улюблених книжних героїв.
  

Отак у нашій бібліотеці народжується нова цікава і корисна бібліотечно-книжкова традиція – виставка улюблених книг та дитячої творчості.і вже своїми руками «народжують» із бумаги, картону, природного матеріалу життя улюблених книжних героїв.

Комментариев нет:

Отправить комментарий