пятница, 6 июля 2018 г.

Найцікавіші заходи червня у Спаському сільському філіалі проходили впродовж всього місяця не тільки у бібліотеці, а й у Спаській ЗОШ (на літньому пришкільному майданчику), сільському парку, лавочках  у самому центрі села!)
7.06.
*Година української книги: «Читаємо українське, читаємо українською!»;

*Відео-презентація Спаського сільського філіалу: «Інформаційна робота  з дітьми»
 

*Огляд галузевої літератури для дітей: «Книга шукає свого читача!».


Діти розібрали з переносної виставки улюблену українську книгу і бажаючі вголос читали цікаві уривки з уподобаної книги.
Із цікавістю передивилися відео-презентацію бібліотеки і «вибухали» веселим сміхом, впізнаючи себе на відеокадрах. Дотепно відповідали на запитання бібліотекаря і вчителя Воробйової Наталії Іванівни на питання «які переваги звичайної книги над електронною».


Діти давно знають,що окрім художньої книги для них у бібліотеці ще й галузева література, яка також є улюбленою помічницею школярів у самоосвіті та доповненню знань з підручників.       
                

Заходи проходили в актовому залі Спаської ЗОШ. Бібліотекарю допомагали читацький актив: Гришко Олег, Єрошева Вікторія, Комкова Дарина; вчителі: Воробйова Н.І., Мартинова П.М., Кунаєва Н.О., зав. с/клубом Недялкова Н.П. Присутні були інші вчителі, гості.

            

Комментариев нет:

Отправить комментарий